Дома / Новости / Пролетта и екологијата! Онлајн активности на Еко клубот!♻️

Пролетта и екологијата! Онлајн активности на Еко клубот!♻️

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *