Дома / Новости / Посета на музејот на Македонската борба за независност

Посета на музејот на Македонската борба за независност

🇲🇰Нашите ученици од седмо и осмо одделение денес во посета на музејот на Македонската борба за независност🇲🇰

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Не постојат “добри” или “лоши” деца! Наместо да ги етикетираме потребно е да си поставиме …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *