Дома / Новости / Полугодишен извештај за работата на училиштето

Полугодишен извештај за работата на училиштето

Во Прилог е полугодишниот извештај за работата на училиштето.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.