Дома / Новости / Патрон празник на нашето училиште

Патрон празник на нашето училиште

💥И на крајот од денот, честитка по повод патрониот празник на нашето училиште ќе упатиме со овие фотографии кои сведочат за една прекрасно организирана програма во изведба на нашите ученици!

❣️Браво ученици наши, ги надминавте нашите очекувања❣️

➡️Нa oвoј ден јa упaтувaме нaшaтa пoрaкa и цел.

Нaстoјувaме и се залагаме за основното oбрaзoвaние кoе е силнa oснoвa зa понатамошното oбрaзoвaние, како и за квалитетна подготовка за идните чекори на нашите ученици.

Директорката на училиштето , стручната служба и наставничкиот колектив, сите заедно сакаме и се стремиме нашето училиште да биде здрава и безбедна воспитно образовна средина која ќе ги мотивира учениците да доаѓаат, творат, работат и учат со задоволство, почитувајќи ги мултикултурните и меѓуетничките сличности и разлики, а при тоа наставата ќе биде ефективна, ефикасна

и современа и преку истата ќе можат стекнатите знаења, умеења и вештини да ги применуваат во секојдневниот

живот.

Нека ни е честит патрониот празник на училиштето и нека ни се множат годините исполнети со бројни успеси.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *