Дома / Новости / Општински натпревар по МАТЕМАТИКА

Општински натпревар по МАТЕМАТИКА

На 04.02.2023година во ООУ „Даме Груев “-Градско се одржа Општински натпревар по МАТЕМАТИКА на кој учествуваа следните ученици :

Горан Адамов 4 одделение (ментор: Мирјана Таскова)

Никола Смилков 4 одделение( ментор: Маја Ефтимова)

Давид Јованов 4 одделение (ментор:Невенка Николовска)

Матеј Будимов 5 одделение (ментор: Билјана Славева); ТРЕТА НАГРАДА

Моника Митева 5 одделение (ментор: Билјана Славева);

Јована Кољушкова 5 одделение (ментор:Невенка Николовска)

Благојче Адамов 7 одделение (ментор: Цвета Колева)ВТОРА НАГРАДА

Константин Киров 7 одделение (ментор: Цвета Колева)

Тијана Сандев 7 одделение (ментор: Цвета Колева) ТРЕТА НАГРАДА

Анастасија Самандова 7 одделение (ментор: Цвета Колева)

Матеј Колев 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Андреј Петровски 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Ана Коцева 8 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Марија Будимова 9 одделение (ментор: Јасмина Колева)

Честитки за учениците и нивните ментори,многу успех на претстојниот регионален натпревар.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *