Одделенски наставници

Мара Аризанова Реализира наставна програма за I одделение
Ибро Фиуљанин Реализира наставна програма за I одделение
Мирјана Таскова Реализира наставна програма за II одделение
Маја Ефтимова Реализира наставна програма за II одделение
Биљана Славева Реализира наставна програма за III одделение
Трајана Дукова Реализира наставна програма за IV одделение
Наташа Илиќ Реализира наставна програма за V одделение
Виолета Божинова Реализира наставна програма за V одделение
Верица Манева Реализира наставна програма за II и IV одделение
Маја Милосављевиќ Реализира наставна програма за III и V одделение
Невенка Николовска Реализира наставна програма зa II, III, IV, одделение
Ханифија Фиуљанин Реализира наставна програма за II,III IV и V одделение
Халил Алили Реализира наставна програма за I, II,III IV и V одделение

За ООУ "Даме Груев" Градско

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *