Дома / Новости / Одбележување на 15 -Мај Меѓународен ден на семејството.

Одбележување на 15 -Мај Меѓународен ден на семејството.

👨‍👩‍👧‍👦За да се развие здраво општество потребно е да се развие и да се зајакне здравиот однос во семејството.

👨‍👩‍👧‍👦Целта на одбележувањето на Светскиот ден на семејството е токму афирмацијата на семејството и семејните вредности.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *