Дома / Новости / Одбележување на Светскиот ден на здравјето

Одбележување на Светскиот ден на здравјето

🍊Во рамките на одбележувањето на Светскиот ден на здравјето, учениците од 7 одделение денес сами си подготвија здрав оброк.

Целта на оваа работилница беше да ги мотивираме учениците за почесто да консумираат здрава храна🍊🍋🍌🍎🍐🍏

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *