Дома / Новости / Недела на спортот

Недела на спортот

Со цел поттикнување на младите повеќе да спортуваат и да се рекреираат, и да се практикуваат здравите начини на живот, се реализираа низа спортски активности во знак на одбележување на Европската недела на спортот.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *