Дома / Новости / Нашето училиште спроведе хуманитарна акција за собирање на финансиска помош за Леонид Индов

Нашето училиште спроведе хуманитарна акција за собирање на финансиска помош за Леонид Индов

Во акцијата се вклучија сите вработени и ученици.

Собраните средства од хуманитарната акција денес беа префрлени на трансакциската сметка за поддршка на Лео!

Нашето малку за некого е многу

Да бидеме хумани секој ден

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *