Дома / Новости / Министерство за образование и наука отпочна со активности за опремување на нашето училиште со ИТ и мрежна инфраструктура и листа на опрема која ќе се поставува во училиштето

Министерство за образование и наука отпочна со активности за опремување на нашето училиште со ИТ и мрежна инфраструктура и листа на опрема која ќе се поставува во училиштето

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *