Дома / Новости / Куклена претстава “Другарство”

Куклена претстава “Другарство”

Куклената претстава „Другарство“ е интерактивна претстава за најмалата публика, во која темата е другарството и сето она што го подразбира вистинскиот другарски однос.

Претставта има за цел да ги едуцира децата и поттикне да реагираат и побараат помош, доколку се жртва на врсничко насилство, или доколку забележат знаци на булинг во средината која ги опкружува.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 27 мај, во нашето училиште по трет пат се спроведе меѓународната студија ТИМСС 2023(лонгитудинално тестирање), за мерење на трендовите во математика и природни науки

Тестирањето се спроведе со учениците од Vb одделение од централното училиште Тестирањето го спроведоа Вања …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *