Дома / Новости / И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

И З В Е С Т У В А Њ Е!!!

Почитувани,

➡️Родителите, чии деца оваа година ќе се запишуваат во прво одделение во месец мај, навреме да си закажат мој термин за офталмолошки (очен) преглед. ➡️Стоматолошките потврди за запишување на учениците во прво одделение во учебната 2022-2023 ќе се издаваат во периодот на месец мај.

➡️Прегледот да го закажуваат родителите на телефонскиот број 075 261 354 од 8 до 14 и 30 часот.

➡️Прегледите се вршат во амбулантата за превентивна стоматологија „ Нова Населба“(хигиенски).

Со почит,

ООУ”Даме Груев”

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *