Дома / Новости / И з в е с т у в ањ е ! ! !

И з в е с т у в ањ е ! ! !

Почитувани родители и ученици!

👉Ве известуваме дека училиштето нуди организирано летување во Детското одморалиште Мајски цвет во Струга со следниот термин 06.08.2022-12.08.2022г. по цена од 6400 денари.

🔶️Во цената на аранжманот се пресметани следните услуги

🔸️Пансионски услуги со 3 оброци дневно, ужина и исхрана во сопствен ресторан и кујна според HASAP стандарди

🔸️Осигурување на учениците за време на нивниот престој

🔸️Сопствена плажа, школа за пливање со инструктори по пливање

🔸️Безжичен интернет, рекреатор за културно забавни активности

🔸️Спортски терени, ТВ сала, услови за удобно сместување

🔸️Богат и разновиден спортско рекреативен културно забавен живот

🔸️Објектот е под видео надзор

🔸️Физичко обезбедување 24 часа

🔺️Цената е без вклучен превоз

🟠Можност за плаќање на повеќе рати по договор.

➡️Одговорни наставници Т.Дукова и В.Иванова.

🔶️Сите заинтересирани да се пријават најдоцна до 28.03.2022г. кај класните раководители.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *