Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНФОРМАТИКА ЗА 7 МО ОДД. / ИНТЕРНЕТ ( ПОТСЕТУВАЊЕ ),ШТО Е ВЕБ-ДНЕВНИК (БЛОГ ), ЕТИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ДНЕВНИЦИТЕ

ИНТЕРНЕТ ( ПОТСЕТУВАЊЕ ),ШТО Е ВЕБ-ДНЕВНИК (БЛОГ ), ЕТИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ДНЕВНИЦИТЕ

Добар ден ученици.Ваша задача е – ИНТЕРНЕТ ( ПОТСЕТУВАЊЕ ),ШТО Е ВЕБ-ДНЕВНИК (БЛОГ ), ЕТИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ДНЕВНИЦИТЕ.Наставните содржини се наоѓаат на 1-2-3 страна од учебникот.На 3 страна се наоѓаат 6 прашања треба да се одговорат во тетратката.Препратете ги одговорите на прашањата најкасно до 30.04.2020(четврток).Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *