Дома / Новости / Извештај од одржаниот Општински натпревар по Биологија и Природни науки

Извештај од одржаниот Општински натпревар по Биологија и Природни науки

На Општинскиот натпревар по Биологија и Природни науки кој се одржа на 23.02.2019 год.учениците ги постигнаа следните резултати:

Име и презиме на ученикот Одд. Ментор Освоена награда Пласман за регионален
Матеј Колев 4 Мара Аризанова II да
Борче Пановски 4 Ибро Фиуљанин II да
Андреј Крчмаров 4 Мара Аризанова III да
Андреј Петровски 4 Ибро Фиуљанин III да
Ана Коцева 4 Мара Аризанова III да
Јован Јованов 4 Невенка Николовска учество не
Ал Дино Хот 5 Цвета Колева III да
Иван Трендафилов 5 Цвета Колева III да
Марија Будимова 5 Цвета Колева пофалница не
Бинаса Сулеманова 6 Цвета Колева III да
Стефанија Ивановска 6 Цвета Колева пофалница да
Ива Смилева 6 Цвета Колева пофалница не
Анастазија Николовска 6 Цвета Колева учество не
Тоше Марков 6 Цвета Колева учество не
Марија Седмакова 7 Ели Неделковска II да
Тамара Бешовска 7 Ели Неделковска учество не
Бојан Петров 7 Ели Неделковска учество не
Емир Сулеманов 7 Ели Неделковска учество не
Теодора Иванова 8 Ели Неделковска I да
Давид Ристов 8 Ели Неделковска II да
Наталија Велевска 8 Ели Неделковска II да
Димитар Киров 8 Каролина Кирова III да
Благој Колев 8 Ели Неделковска III да
Тамара Иванова 8 Ели Неделковска III да
Наталија Малчева 8 Каролина Кирова учество не
Сара Стаменкова 9 Каролина Кирова I да
Елена Митева 9 Каролина Кирова II да
Станко Стојков 9 Каролина Кирова пофалница не
Петар Стојановски 9 Каролина Кирова пофалница не
Исидора Крстева 9 Каролина Кирова пофалница не
Ангела Настова 9 Каролина Кирова учество не

На сите ученици им се заблагодаруваме за учеството и покажаниот успех,а на тие што се пласираа за регионален натпревар им посакуваме уште поголем успех и среќа.

За Систем Администратор

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *