понеделник , април 22 2019
Дома / Новости / Извештај од активностите од денот на пролетта П.У. с.Ногаевци

Извештај од активностите од денот на пролетта П.У. с.Ногаевци

За webadmin

Провери

ПОКАНА ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ЕКСКУРЗИИ

ООУ,,Даме Груев,,Градско – како договорен орган, со адреса на Ул.Маршал Тито бр.68 Градско, телефон за …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *