Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 5 ТО ОДД. / Естетско обликување на работните задачи-Од идеја до реализација

Естетско обликување на работните задачи-Од идеја до реализација

Добар ден ученици.Ваша задача за оваа недела е да изработите работна задача –Користејќи ги Бунарчето и Летниковецот и да украсите едно дворче како што е прикажано на сликата на предната корица од работната тетратка од Мегатехната или погледнете ја приложената слика.Вашите обврски треба да ги завршите оваа недела заклучно до петок.Имајте пријатни моменти и седете дома

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Модел по сопствена идеја-авион-или возило

Добар ден драги ученици.На страна 44-45-46-47 од работната тетратка од Мегатехна да се изработи модел …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *