Дома / Новости / Донацијата на ранци и училишен прибор од РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ

Донацијата на ранци и училишен прибор од РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ

Сакаме да упатимиме огромна благодарност за покажаната несебична хуманост, за желбата на РЕЧ-ИНТЕРГРАДБА И НЕДВИЖНОСТИ за донацијата на ранци и училишен прибор во нашето училиште.

Секое дете заслужува насмевка на лицето❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.