Ден 4

🔺️Спортски натпревар во футсал со ученици од централното училиште и ПОУ с.Виничани⚽️

🔺️Превод на народни мудрости🎯

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *