Дома / Новости / Ден 2

Ден 2

🔶️Меѓуодделенски турнир во пинг понг🏓

🔶️Спортски игри🤼‍♂️🤸‍♀️🏃

🔶️Ликовно креативни работилници🎨🪄🔮 “Декемврска магија”

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *