Дома / Новости / Во знак на одбележување на Светскиот ден на водата, Еко клубот изработи брошура со еко пораки, хамер и презентација за заштеда на водата

Во знак на одбележување на Светскиот ден на водата, Еко клубот изработи брошура со еко пораки, хамер и презентација за заштеда на водата

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *