Дома / Новости / Активности по повод светскиот ден на енергетската ефикасност

Активности по повод светскиот ден на енергетската ефикасност

На ден 02.03.2021 год. во ПУ с.Виничани еколошко-биолошката секција го одбележи светскиот ден на енергетската ефикасност (5 март) со низа изработки на кои учество земаа учениците од осмо и деветто одделение.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *