Дома / Новости / Активности на Ученичкиот парламент

Активности на Ученичкиот парламент

Согласно Годишната програма за работа на Ученичкиот парламент, ученичкиот правобранител Андреј Петровски изработи презентација на тема “Врсничко насилство” и истата ја презентираше пред учениците членови.

✅️Училиштето е место каде учениците треба да се чувствуваат безбедни и заштитени. Тоа е

заедница каде треба да владее љубов, топла меѓучовечка комуникација и грижа за сите

членови.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *