Дома / Новости / Новогодишни еко работилници

Новогодишни еко работилници

Учениците од одделенска настава, заедно со нивните наставнички, изработуваа новогодишни украси од еко материјали.

За Систем Администратор

Провери

Доделување награди од ЛИТЕРАТУРНИОТ и ЛИКОВНИОТ конкурс

По повод Денот на нашето училиште распишавме ликовен и литературен конкурс За учесници ги повикавме …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *