Добар ден ученици ваша задача за наредната недела е да ги проследите видео часовите.Отворете ги линковите- https://youtu.be/amI-X_smstQ 05:28– Програмирање во Scratch. Основни елементи на програмски јазик: Искази за приказ на екран –https://youtu.be/TdWuhxIdFwA 07:15 .Седете дома и имајте пријатни моменти.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.

Добар ден драги ученици.На страна 91-98 во учебникот имате за-Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *