Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 29.04.2020-Видови реченици(повторување)

29.04.2020-Видови реченици(повторување)

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020-Употреба на голема буква-повторување

Употреба-на-голема-букваПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *