Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 27.04.2020-Кога ќе дојде роденденот од Горјан Петревски

27.04.2020-Кога ќе дојде роденденот од Горјан Петревски

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН - kupikniga.mk
Роденден е денот што го чекаме цела година

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020-Употреба на голема буква-повторување

Употреба-на-голема-букваПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *