21-24.4.2020, English-8th grade

page 98. Travel smart

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Заштитено: Обработка на граматичка структура – повратни заменки; Вежби – повратни заменки

Нема извадок бидејќи ова е заштитен напис.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *