21-24.4.2020, English 4th grade

Track no.41
Track no.42
Track no.43
Track no.45

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Вокабулар за атмосферски прилики

whats-the-weather-likeПреземи Ученици, изгледајте ја и ислушајте ја презентацијата за кажување какво е времетo надвор. Напишете …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *