Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / 15.4.2020-година-Хронолошко-и-ретроспективно-раскажување„Дуњите-на-баба-ми“-од-Ј.Ѓуриќ-и-„Прво-пеење“од-Т.Петрески

15.4.2020-година-Хронолошко-и-ретроспективно-раскажување„Дуњите-на-баба-ми“-од-Ј.Ѓуриќ-и-„Прво-пеење“од-Т.Петрески

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Медиотека

Датум:29.5.2020-година-МедиотекаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *