Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 9 ТО ОДД. / 14.04.2020 Креативно изразување со фотографија

14.04.2020 Креативно изразување со фотографија

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

04.05.2020 Проценување и анализирање на ликовни дела

Проценување-и-анализирање-на-ликовни-делаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *