Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 19.05.2020-Дедото и репката-народна приказна

19.05.2020-Дедото и репката-народна приказна

Дедото и репката | My Storybook

-Откако ќе го прочитате тетекстот неколку пати ,обидете се да ги подредите по ред личностите кои му помогнале на дедото да ја извлече репката

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020-Употреба на голема буква-повторување

Употреба-на-голема-букваПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *