11.05.2020-Периметар

-Откако ќе ја изгледате презентацијта решете ја задача 1(а,б,в,г) од учебникот на стр.119

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

20.05.2020-Пиктограм

пиктограмПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *