Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 05.05.2020-лектира „Снежана и седумте џуџуња“ од браќата Грим

05.05.2020-лектира „Снежана и седумте џуџуња“ од браќата Грим

Снежана и седумте џуџиња » opserver.mk
-Откако ќе ја изгледате и прочитате(секако) следнава презентација решете ги следниве задолженија

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020-Употреба на голема буква-повторување

Употреба-на-голема-букваПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *