Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 5 ТО ОДД. / 05.05.Математика Пресметување времески интервали во денови, неделеи, месеци

05.05.Математика Пресметување времески интервали во денови, неделеи, месеци

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. ОДРЕДУВАЊЕ ВЕРОЈАТНОСТ

НА СТР.141 ОД УЧЕБНИКОТ ДА СЕ РЕШАТ ЗАДАЧА 1, 2, 3,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *