Дома / Новости / Резултати од литературниот и ликовниот конкурс по повод празникот на жената 8-ми Март со наслов “Среќен празник драга моја…”

Резултати од литературниот и ликовниот конкурс по повод празникот на жената 8-ми Март со наслов “Среќен празник драга моја…”

📚Литературен конкурс📚

🥇Моника Митева – V одделение

🥈Мирјана Цековска – VII одделение (ПОУ с.Виничани)

🥉Тамара Трајчева – V одделение (ПОУ с.Виничани)

🎨Ликовен конкурс🎨

Во категорија ученици од I – V одделение:

🥇Борјан Кузмановски – I одделение

🥈Сара Куртагиќ – II одделение (ПОУ с.Виничани)

🥉Бојана Иванова – V одделение

Во категоријата ученици од VI-IX одделение:

🥇Вероника Велинова – VIII одделение (ПОУ с.Виничани)

🥈Ивана Ончева – VI одделение

🥉Елена Петрова – IX одделение (ПОУ с.Виничани)

🌈Пофалници 🖌🎨🪄

🌸Јоана Нацкова – I одделение

🌺Михаела Трипчева – I одделение

🌼Николија Иванова – II одделение

Честитки за сите учесници и за наградените!

Им посакуваме да продолжат да бидат мотивирани и креативни, и да достигнат уште поголеми успеси❤

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *