Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 7 МО ОДД. / Плоштина и периметар на составна фигура

Плоштина и периметар на составна фигура

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

12.5 За денес имате видео лекција Плоштина на правоаголник на едуиноплатформата, на следниот линк Плоштина на правоаголник https://youtu.be/IqyMImVcfWk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *