Дома / Новости / Патрон празник на нашето училиште

Патрон празник на нашето училиште

💥И на крајот од денот, честитка по повод патрониот празник на нашето училиште ќе упатиме со овие фотографии кои сведочат за една прекрасно организирана програма во изведба на нашите ученици!

❣️Браво ученици наши, ги надминавте нашите очекувања❣️

➡️Нa oвoј ден јa упaтувaме нaшaтa пoрaкa и цел.

Нaстoјувaме и се залагаме за основното oбрaзoвaние кoе е силнa oснoвa зa понатамошното oбрaзoвaние, како и за квалитетна подготовка за идните чекори на нашите ученици.

Директорката на училиштето , стручната служба и наставничкиот колектив, сите заедно сакаме и се стремиме нашето училиште да биде здрава и безбедна воспитно образовна средина која ќе ги мотивира учениците да доаѓаат, творат, работат и учат со задоволство, почитувајќи ги мултикултурните и меѓуетничките сличности и разлики, а при тоа наставата ќе биде ефективна, ефикасна

и современа и преку истата ќе можат стекнатите знаења, умеења и вештини да ги применуваат во секојдневниот

живот.

Нека ни е честит патрониот празник на училиштето и нека ни се множат годините исполнети со бројни успеси.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *