Дома / Новости / Недела на спортот

Недела на спортот

Со цел поттикнување на младите повеќе да спортуваат и да се рекреираат, и да се практикуваат здравите начини на живот, се реализираа низа спортски активности во знак на одбележување на Европската недела на спортот.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *