Дома / Новости / На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба

На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба

🇧🇦🇲🇰На сите наши ученици од бошњачка националност им го честитаме 28 Септември, Меѓународниот ден на бошњаците, им посакуваме добро здравје, успех и благосостојба🇧🇦🇲🇰

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *