Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНФОРМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / Креирање и активирање презентација-Манипулација со слајдови

Креирање и активирање презентација-Манипулација со слајдови

Добар ден ученици.Ваша задача е -Креирање и активирање презентација-Манипулација со слајдови.Презентацијата е по слободен избор на темата која ќе ја одберете.Презентацијата треба да содржи 10 слајдови.Работните обврски завршете ги до Четврток -30.04.2020.Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална презентација.

Добар ден драги ученици.На страна 91-98 во учебникот имате за-Поим за мултимедија. Поим за мултимедијална …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *