Дома / Новости / И з в е с т у в ањ е ! ! !

И з в е с т у в ањ е ! ! !

Почитувани родители и ученици!

👉Ве известуваме дека училиштето нуди организирано летување во Детското одморалиште Мајски цвет во Струга со следниот термин 06.08.2022-12.08.2022г. по цена од 6400 денари.

🔶️Во цената на аранжманот се пресметани следните услуги

🔸️Пансионски услуги со 3 оброци дневно, ужина и исхрана во сопствен ресторан и кујна според HASAP стандарди

🔸️Осигурување на учениците за време на нивниот престој

🔸️Сопствена плажа, школа за пливање со инструктори по пливање

🔸️Безжичен интернет, рекреатор за културно забавни активности

🔸️Спортски терени, ТВ сала, услови за удобно сместување

🔸️Богат и разновиден спортско рекреативен културно забавен живот

🔸️Објектот е под видео надзор

🔸️Физичко обезбедување 24 часа

🔺️Цената е без вклучен превоз

🟠Можност за плаќање на повеќе рати по договор.

➡️Одговорни наставници Т.Дукова и В.Иванова.

🔶️Сите заинтересирани да се пријават најдоцна до 28.03.2022г. кај класните раководители.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *