Дома / Новости / Извештај од Државниот натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои се одржа на ден 06 Април 2019

Извештај од Државниот натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои се одржа на ден 06 Април 2019

Од Државен натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои  се одржа на ден 06април 2019 година во ООУ ,,Св.Кирил и Методиј-Македонска Каменица со почеток  во 9 .00 часот.На државниот натпревар на млади техничари и природници  земаа учество нашите ученици од ООУ,, Даме Груев “  Градско и ги постигнаа следниве резултати.                                                  

Р.б Име и презиме на ученикот Област Ментор  Освоено место
1 Драгана Љомова Градежништво и архитектура Сунчица Деспотовска II – место Сребрена медаља
2 Марија Седмакова Воздухопловно моделарство Сунчица Деспотовска IV – место
3 Благој Колев Агротехника Сунчица Деспотовска IV – место
4 Димитар Киров Применета Хемија Каролина Кирова IV – место
6 Теодора Иванова Применета Биологија Ели Неделковска IV – место

               Дата: 07-04-2019                                     Припремил: С.Деспотовска                                                                                                                                                                             

За Систем Администратор

Провери

Нашата ученичка Марија Будимова под менторство на наставничката по македонски јазик, Лидија Каратулкова освои прво место на општинскиот натпревар “Млади библиотекари”

Нашата ученичка Марија Будимова под менторство на наставничката по македонски јазик, Лидија Каратулкова освои прво …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *