Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 9 ТО ОДД. / Заштитено: Вежби – индиректен говор

Заштитено: Вежби – индиректен говор

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Обработка на граматичка структура – индиректен говор

Ученици, внимателно изгледајте го видеото за правилата на индиректен говор. Како што ќе видите имате …