Дома / Новости / Новогодишни еко работилници

Новогодишни еко работилници

Учениците од одделенска настава, заедно со нивните наставнички, изработуваа новогодишни украси од еко материјали.

За Систем Администратор

Провери

Новогодишна приредба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.