Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД.

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД.

Раскажување и прераскажување на текстовите:„Изгубеното ќесе“ од Б.Бојаџиски и„Кој треба да се срами“од П.Дубочкин

Датум:27.5.2020 година-Раскажување и прераскажување на текстовите:„Изгубеното ќесе“ од Б.Бојаџиски и„Кој треба да се срами“од П.ДубочкинПреземи

Повеќе