27.4-4.5.2020, English, 6th grade

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:World_Time_Zones_Map.pnghttps://commons.wikimedia.org/wiki/File:World_Time_Zones_Map.png

https://time.is/GMT

https://www.rmg.co.uk/royal-observatory

Track no.18
Track no.19
Активност бр.7

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

18-22.5.2020, English 6th grade

Драги ученици, погледнете го видеото за Патување до Брајтон и потоа решете го наставното ливче во вашите тетратки. Решеото ливче да биде испратено во нашите групи до среда, 20 мај 2020, 19 часот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *