Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 5 ТО ОДД. / 29.04.2020г,,Р.Македонија и европската интеграција,,

29.04.2020г,,Р.Македонија и европската интеграција,,

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

30.04.2020г. Општество -Контролни прашања

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *