27.4-4.5.2020, English, 4th grade

Grammar rules- Present Simple tense
Track no.03
Track no.02
Активност бр. 4- Every day activities
Aктивност број 3- Разбовор помеѓу Марк и Никол

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Вокабулар за атмосферски прилики

whats-the-weather-likeПреземи Ученици, изгледајте ја и ислушајте ја презентацијата за кажување какво е времетo надвор. Напишете …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *